Radno vrijeme
0/24
Tel: 01/ 2310-200
Fax: 01/ 2310-230

Novosti

Kako zaštiti dom od lopova

U vrijeme kada sigurnosna tehnologija svaki dan postaje sve sofisticiranija, nema sumnje da kradljivci rade sve što je potrebno kako bi ostvarili svoj cilj. Prije samog čina provale, kradljivci proučavaju svoj   cilj te na temelju zaključaka i dosadašnjeg iskustva osmišljavaju strategiju i uvježbavaju svoje vještine kako uspješno zaobići sve zamke te profesionalno izvesti plan što ih čini pravim profesionalcima.

Kako otežati provalnicima u ostvarenju njihovih namjera, pročitajte u nastavku

Kada provalnik izviđa dom, prva stvar koju gleda jest koliko je dobro osvijetljeno okruženje. Tamniji prilazi i ulični putovi omogućuju bolju skrivenu točku koju provalnici mogu iskoristiti. Osiguravanje svjetla oko vašeg doma prvi je korak prema sigurnijem domu. Također, današnja tehnologija omogućuje da se svjetla pale senzorima pokreta. Uzmite ih u obzir, ukoliko razmišljate o boljoj zaštiti doma.

 Šljunčane staze umjesto travnjaka također mogu spriječiti provalnike, jer hodanje na šljunku uzrokuje previše buke.

Puno ljudi voli kreativno uređena dvorišta i domove. Pazite da time, mnoštvo obraslih grmova i visoka živa ograda vašeg dvorišta ne postane savršeni vidik za provalnike. Imajući ih u blizini prozora i vrata, može biti kontraproduktivno vašim sigurnosnim ciljevima. Uvijek pazite da su drveće i grmovi oko vašeg doma dobro održavani.

Ostavljate li otključana vrata i prozore doma, možemo reči da time pozivate lopova da izvrši provalu.
Ostavljanje rezervnih ključeva ispod otirača ili tegli za cvijeće je mjesto na kojem će provalnik prvo potražiti rezervni ključ i to nikako nemojte činiti. Također, osnaživanje vrata i prozora s drvenim ili metalnim klinovima osigurat će da se provalnik ne može probiti u vaš dom.

No, obrana protiv provalnika koji se profesionalno bave svojim zanatom i koji imaju razrađene strategije za sve situacije, trebala bi također biti profesionalna. Instaliranje profesionalnog alarmnog sustava kućne sigurnosti najbolje je rješenje kada se radi o sigurnosti doma.  Alarmni sustav omogućuje vam osiguranje doma 24 sata dnevno 7 dana u tjednu. Provalnici jednostavno ne žele riskirati i upuštati se u provalu doma koji je osiguran pametnim sigurnosnim sustavom

Bitno je kome ćete povjeriti svoju sigurnost!

Zatražite besplatnu procjenu ugroženosti objekta.

Info

Avenija Većeslava Holjevca 20, Zagreb
Tel: 01/ 2310-200
Fax: 01/ 2310-230
info@skylink.hr
prodaja@skylink.hr

Pravne odredbe i informacije

© Copyright 2022 SkyLINK d.o.o.. Sva prava pridržana. Izrada web stranica