Radno vrijeme
0/24
Tel: 01/ 2310-200
Fax: 01/ 2310-230

SkyLINK INFO

O NAMA

Image
SKYLINK SECURITY SOLUTIONS, marketinško je ime društva Skylink d.o.o. za zaštitu osoba i imovine, koje je osnovano krajem 2000.god. kao zajednički projekt izraelskih i hrvatskih stručnjaka za zaštitu. U SkyLINK-u tvrdimo kako se radi o spoju najboljega iz dva svijeta, izraelske sofisticirane tehnologije i dugogodišnjeg profesionalnog iskustva našeg probranog i provjerenog stručnog kadra.

Kao uvoznici i glavni distrubuteri predstavljamo hrvatskom tržištu vodeću svjetsku sigurnosnu tehnologiju. Proizvodi koje zastupamo poznati su i cijenjeni u profesionalnom svijetu zaštite imovine zbog svoje kvalitete i pouzdanosti, kao i inovativnosti.
SkyLINK Vam nudi najviše svjetske profesionalne standarde i najsofticiraniju tehnologiju sigurnosnih usluga, te sukladno našim tržišnim ciljevima, i najatraktivniju financijsku ponudu.

Vjerujemo da ćemo zajednički pronaći najbolje sigurnosno rješenje za Vaše potrebe.

ZAŠTO IZABRATI SkyLINK?

SKYLINK SECURITY SOLUTIONS, specijalizirano je zaštitarsko društvo za tehničku zaštitu, te pružanje usluga 24 satnog nadzora i alarmne intervencije. U ponudi imamo cjelokupnu paletu sigurnosnih i zaštitnih uređaja kao što su sustavi protuprovalne zaštite, klasični i digitalni sustavi video nadzora te sustavi kontrole pristupa. Skylink svojim korisnicima uz najbolji odnos kvalitete i cijene, nudi kompletno sigurnosno rješenje iz jedne ruke, od stručnog i profesionalnog savjetovanja pri odabiru zaštitnog sustava, preko projektiranja, instalacije, održavanja i servisiranja, do 24 satnog nadzora i alarmne intervencije.

NEKI OD KLIJENATA KOJI SU PREPOZNALI NAŠU KVALITETU:

Bitno je kome ćete povjeriti svoju sigurnost!

Zatražite besplatnu procjenu ugroženosti objekta.

Info

Avenija Većeslava Holjevca 20, Zagreb
Tel: 01/ 2310-200
Fax: 01/ 2310-230
info@skylink.hr
prodaja@skylink.hr

Pravne odredbe i informacije